Nazad

Optimizirajte i pojednostavite poslovne procese uz integraciju platforme Economico sa PANTHEON poslovno-informacionim sistemom

Optimizirajte i pojednostavite poslovne procese uz integraciju platforme Economico sa PANTHEON poslovno-informacionim sistemom

Dinamičnost poslovnog okruženja i nepredvidive okolnosti koje u svakom trenutku mogu da se dese svakom poslovnom subjektu, rezultiraju povećanjem potrebe i obaveze za potpunom kontrolom nad svojim poslovanjem u onim oblastima gdje je to moguće.

Digitalizacija određenih poslovnih aktivnosti, čiji je razvoj aktuelan u proteklih nekoliko godina, je u velikoj mjeri povećala kontrolu koju poslovni subjekti mogu ostvariti implementiranjem različitih poslovno-informacionih sistema i pratećih dodataka u svoje biznise. Kao pionir poslovno-informacionih sistema na domaćem tržištu, DataLab sa svojim PANTHEON sistemom olakšava poslovanje velikog broja domaćih kompanija ali isto tako podržava razvoj novih platformi za poboljšanje poslovnih rezultata.

U proteklom periodu DataLab je prepoznao potencijal i kvalitet nove poslovne platforme Economico koja nudi rješenja za ubrzavanje procesa poslovanja, uštedu dragocjenog vremena i novca te povećanje poslovne produktivnosti biznisa iz različitih djelatnosti. Platformu Economico čine različiti moduli koje korisnici mogu koristiti u paketu ili zasebno, a u ponudi se nalaze rješenja Inventory, Invoicing, Loyalty i Tracking.

Navedeni Economico moduli za cilj imaju optimiziranje i olakšavanje aktivnosti poput popisa inventure robe i osnovnih sredstava (Inventory), kreiranja faktura i centralizacije prihoda i rashoda biznisa (Invoicing), te poboljšavanja i ubrzavanja komunikacije sa partnerima i kupcima (Loyalty).

Bitno je naglasiti da su na razvoju navedenih poslovnih rješenja i platforme u cjelini zajedno radili timovi Economica i DataLaba. Rezultat saradnje jeste napredna, user-friendly i odlično optimizirana platforma čiji se moduli mogu implementirati u poslovno-informacioni sistem PANTHEON.

Nakon detaljnih testiranja, platforma Economico je već krenula sa radom i dobila je povjerenje klijenata poput Hotela Vučko, BSP Oil pumpi, Porsche BH, Kraš Trgovine i mnogih drugih.

Detaljnije informacije o Economico platformi možete pronaći na našem sajtu, a na raspolaganju vam stoje prodajni tim uz tim podrške koji će se zajedničkim snagama potruditi da implementiranje ove poslovne platforme u vaš biznis protekne što brže i jednostavnije, te da i vi ostvarite potpunu kontrolu nad svojim biznisom.